Sju dagar kvar. Vart har tiden tagit vägen? 
En liten del av tiden har vi ägnat åt att hämta hem en bil och bestämma oss vilken soffa som kanske skulle kunna passa till vårt nya vardagsrum. Till slut föll valet på den här:
Den mindre modellen som bara är 325 cm bred. Vi funderade en stund på om vi skulle ha tagit den större men efter en konsultation med inredningsexperten i Skellefteå så beslutade vi oss för den lilla. Tänkte som så att känns den alldeles för liten får den väl flytta ner till källaren men den risken är nog inte så stor, för trots allt är inte vardagsrummet alldeles gigantiskt. 
Nu krävs det lite tankeverksamhet för att komma underfund med vad för gardiner vi ska ha, eftersom soffan eventuellt ska stå mot fönsterväggen, där det är fyra fönster på rad.

Så någon som har några tips?

2 kommentarer

Siv

10 May 2013 23:43

Vackert fönster! Ett tips, sätt gardinstång en bra bit utanför fönstret. Häng gardinerna framför väggen istället för fönstret.Vips ser det ut som ni har jättestora fönster :) david tycker också att man kan ha gardinstången högt mot taket. Ångrar att vi inte gjorde så i vårt sovrum. Kolla på höger sida av ert fönster där har de dragit ut stången, men varför är det inte gjort så på vänster sida?

Siv

10 May 2013 23:44

Jag kan inte höger och vänster. ;)

Kommentera

Publiceras ej