Nu sover lilla E, förut brukade hon somna vid halv 8 nångång. Men idag var hon så himla trött, trots att hon sovit 2½ timme på dan. Typ övertrött var förnamnet, gröttallrik som for i golvet och inte skulle hon äta nåt. En flaska välling i soffan, borsta tänderna och sen i säng. Men inte tänkte hon ju sova. Tur att F kom hem och fixade biffen. Det är ju han som lägger henne på kvällen, och han får det att funka ypperligt.
Efter tandläkarbesöket häromsistens blev F orolig för hennes tänder, så vi slutade med välling om nätterna. Gröt och en flaska välling innan sängdags, inte efter det. Nu får hon bara vatten om hon absolut vill ha något, härliga tider för oss! *peppar peppar ta i trä* Inatt har hon sovit hela natten, vaknade en gång vid halv 9 men sen så..

Dagis funkar bra, hon hade varit och bäddat ner en av tjejerna till lunchvilan och sen lagt sig på kudden hon med. Men "de skolar ju inte in vilan" så hon fick vackert följa med hem och vila istället.

Min jäkla rishög till bil startar inte så F har varit till ormis och lagt batteriet på laddning. Vi håller tummarna på att den startar sen, så jag slipper köpa en ny bil pronto. Och ja, jag kan ju åka buss men det blir så himla långa dagar för E. Då måste F köra henne före halv 7, runt kvart över 6, och sen hämta henne vid 4. Vi sparar några minuter på att jag som ändå är i stan kan hämta henne. Dessutom behöver jag inte väcka henne så förskräckligt tidigt.

Nåväl, har hunnit få lite kreativitet bortforslad idag. Ni vet var ni hittar det.