Jag har kommit på att jag kommer bli en sån där hopplöst omodern morsa.
Jag har noll koll på Mode och vad som är inne, förut hade jag lite koll iaf. Nu = ingen. Förr kollade jag ofta olika klädshopar på nätet, nu söker jag upp det jag vill ha och beställer och sen är det färdigt.

Jag har noll koll på nutidens musik, nån ny låt hamnar på min spotifylista med jämna mellanrum men då alltid med tips från nån som har mer koll än mig. När Ebba var lite mindre hade vi ofta på MTV på under morgonen och på så vis höll jag mig lite uppdaterad. Nu har den kanalen försvunnit från vårat tv-utbud, dessutom lyssnar jag aldrig på radio. I bilen brukade jag lyssna, nu har F lämnat ett USB-minne i bilen som får gå. Har hittat 3 låtar som får gå om och om igen. Enkelspårig? Jag? Hur menar ni då? Dessutom är F inte heller nåt popsnöre direkt, så ny musik ringer sällan i mina öron.

Jag har lite koll på elektronik. Men ni skulle bara veta hur många tusen frågor jag ställde åt F innan jag bestämde mig för att köpa en touchtelefon i somras, och jag ville absolut inte ha nån stor skärm. "det är ju så klumpigt!" och "vad kan jag göra med en sån?" Så jävla fånigt. Såhär i efterhand så var det väl ändå inte så komplicerat.